Ppsx – Juni

Copyright PowerPoint Roosje Muziek - Gebroeders Brouwer -
Copyright PowerPoint Roosje
Muziek – Gebroeders Brouwer – Trompete del mar
Advertenties

27 thoughts on “Ppsx – Juni

 1. Goedemorgen Roosje,,
   
  Zoals altijd is het weekend weer voorbij gevlogen. Ik heb er in ieder geval zoveel mogelijk van genoten. Met opgeladen batterijen begin ik weer aan een nieuwe en drukke week. Ik hoop dat je (jullie) ook zelf genoten hebben van het weekend.
  Ik vermeld even de laatste jarige van de maand mei. Dat is met name Marie-Louise, alias Lipske van het blog http://blog.seniorennet.be/lipske . Maak tijd om haar te gaan feliciteren via haar gastenboek van haar blog. Zeker niet vergeten en bedankt bij voorbaat.
  Als er wat tijd overblijft, bezoek dan ook eens de “Stille Pagina”. Een pagina waarop overleden bloggers staan, maar ook mensen die geen blog hebben gehad en die ik op verzoek van familie op de pagina heb geplaatst. Bovenaan op ons blog staat er een plaatje waarop staat “Stille Pagina”. Als je dat aanklikt kom je op de pagina terecht.  Ook hiervoor dank als jullie dit zouden willen doen.
  Dit was dan mijn mededeling voor vandaag. Ik wens iedereen een fijne start van de week op weg naar de maand juni. Vriendelijke groetjes en tot de volgende keer!
  NB: Wie een blogger wat wil op weg helpen met bloggen, kan Gentiel een plezier doen. Hij heeft het nogal moeilijk om bepaalde dingen te leren. Ikzelf ben er ook mee bezig, maar als er nog iemand zo goed wil zijn om even bij te springen, zou dat fantastisch zijn. U kan met hem contact opnemen via zijn blog: http://blog.seniorennet.be/gentiel1947  .

  Liked by 1 persoon

 2. Fijne week gewenst Roosje  Potverdikke, weer maandag! Het is gedaan met de rust en de dagelijkse sleur kan weer beginnen. Als we alleen maar moesten bloggen zou dat leuk zijn. Maar een mens heeft zoveel dingen te doen, dat we niet weten waar eerst mee aan te vangen. Maar allee, die sleur zorgt wel voor wat afwisseling. Ook al zijn smmige dingen al minder prettig dan anderen.
  Ik kom je met veel genoegen een tegenbezoekje brengen. Met mijn nieuwe blog erbij, heb ik wel wat meer te doen, maar dat is niet zo erg. Ik werk aan dit blog wanneer ik er tijd voor heb en de reacties in het gastenboek zal ik ook zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Het bog “Website-World” en de “Stille Pagina” krijgen uiteraard voorrang.
  Ik dank je voor uw bezoekje en groetjes en wens je een fijne week. Beste groetjes van me en tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 3. https://roosjeblog.wordpress.com/2016/05/29/825/
  Juni ~ PowerPoint Roosje.
  Wens je een aangename maandag toe Roosje, bedankt voor het prachtige werkje van jou “Juni” . heel mooie muziek met prachtige beeldverwerking en heel leuke spreuken over juni dat je er bijgeschreven heeft…Vliegen de vleermuizen ’s avonds rond, komt er mooi weer in de vroege stond. Met een zomerwervelwind, is het weer ons ons goed gezind. Juni meer droog dan nat, vult met goede wijn het vat. Is juni nat en guur, dan wordt alles slecht en duur. Hoort ge in juni de donder kraken, dan maken de boeren goede zaken. Blaast de wind in juni uit de noorderkant, ze zwaait de koren van het land. Een boom in juni gepland, geeft er vijftig in de hand. In de zomeravond mistig, dan is het weer met gaven kwistig. Met St. Jan de wind uit het noorden, het goede weer is geboren. Als er op St. Pieter (29) het haantje kraait, komt het regenweer ons toegewaaid…Prachtig werkje Roosje, proficiat en dank je wel. Ik wens je nog een gezellige maandag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Liked by 1 persoon

 4. Piep lieve Roosje, alweer een parel van een pps heb je gemaakt,met prachtige muziek, mooie bloemen en die weerspreuken vind ik echt fantastisch. En dan je bewerkingen erbij, proficiat Roosje, zoals altijd is deze pps gemaakt met veel zorg en plezier. Bedankt dat ik ervan mocht genieten, na zoiets kan mijn dagje al niet meer stuk zie, ondanks het zo slechte weer. Geniet zeker nog van een gezellige week en blijft het slecht weer, nog steeds hebben we (gelukkig maar) ons pc’tje nog. Dikke warme dankbare knuffels van je blogvriendinnetje Rebecca. xxxxx

  Liked by 1 persoon

 5. Fijne start van alweer een nieuwe week Roosje,
  Prachtige pps Juni heel mooie beelden en bewerkingen met je vormen
  en prachtige weer spreuken Roosje. Nog een heel fijne maandagavond en veel lieve groetjes van Claire.

  Liked by 1 persoon

 6. zeer mooi powerke en spreuken roosje,knap gedaan…….

  Doen wat je leuk vindt is vrijheid.
  Leuk vinden wat je doet is geluk.

  maandag vandaag,miezerig en kletsnat
  een weertje waar een mens lui en mistroostig van word.
  maar niet getreurd,na regen komt het zonnetje weer piepen,maar wanneer?
  toch wens ik je een fijne dag toe
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Lieve groetjes en een dikke knuffel dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 7. Fijne dinsdag Roosje,
  Voor wie het woord “GELUK” wil bevatten is het van essentieel belang om geluk niet te beschàuwen als doel, maar als beloning.
  Vandaag heb ik niet zo veel te vertellen maar wil toch even een bezoekje brengen en een groetje.
  Leef de dag zoals hij komen mag. Doe wat je moet doen en probeer verder op je eigen manier van het leven te genieten. Ik vond het weer fijn om hier te zijn en wens je (jullie) een fijne dag vandaag en mijn lieve groetjes. Blijf de “Website-World” bezoeken dan kom ik weer langs om te begroeten. Tot een van de dagen…</p

  Liked by 1 persoon

 8. Fijne woensdag gewenst Roosje,
  De maand mei is voorbij. We beginnen aan de maand juni en hopelijk krijgen we stilaan betere weeromstandigheden. Het begin van deze nieuwe maand begint hier al met regen en dat is niet zo goed. Veel kunnen we daaraan niet veranderen. We kunnen alleen maar het beste maken van iedere dag die komt.
  Ik laat even weten dat ik niet online zal zijn vanaf vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni. Vanaf dinsdag 7 juni zal ik weer paraat zijn. Ik ga namelijk mijn desktop en laptop een grondige oppoetsbeurt geven en dat neemt wel wat tijd in beslag. Dit moet ook al eens gebeuren hé.
  Dit was het dan weer voor vandaag. Ik wens iedereen een fijne start van de maand juni en mijn vriendelijke groetjes. Heel graag tot ziens.

  Liked by 1 persoon

 9. “Tevreden zijn met wat
  men heeft is de grootste
  en zekerste rijkdom.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je mooie blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van je bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettig en gezellige woensdag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Lieve groetjes en een dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 10. Goeiedag Roosje,
  Donderdag en buiten ziet het erop dit moment nog steeds niet zo best uit. Het regenen en donderen mag nu wel stilaan gaan op houden. Dat zijn we al meer dan beu, nog maar te zwijgen over de schade die het her en der heeft gemaakt. Waar he zonnetje blijft, geen idee, maar ze is welkom.
  Voor mij is dit de laatste dan deze week dat ik bij je langs kom. Ik ga er namelijk even uit tot dinsdag 7 juni. Zoals u wellicht gelezen hebt bovenaan op mijn blog, ga ik mijn computer en laptop een grondige oppoetsbeurt geven. Door de jaren heen is er heel wat overbodige informatie opgeslagen en die moet er af. Ik ga daarvoor terug naar de fabrieksinstellingen om daarna alles weer te uploaden, behalve dan de rommel die erop stond. Ik hoop dat dit allemaal vlotjes verloopt zodat ik weer snel online kan komen.
  Ik ga dan vanaf vandaag een klein weekje afscheid nemen van de blog- en internet wereld. Ik ga jullie zeker wel missen, maar een weekje is nu ook weer niet zo heel lang. Ik wens iedereen nog fijne dagen en laten we hopen dat het zonnetje vlug te voorschijn zal komen. Allerbeste groetjes en wat mij betreft graag tot dinsdag 7 juni.

  Liked by 1 persoon

 11. “Zonder zelf kleiner te worden
  kan men anderen doen groeien.

  Vergeet wat is gebeurd
  laat de werkweek achter jou
  zie dat je opbeurd
  weet dat ik aan jullie denk
  geniet van wat komen gaat
  het weekend sta paraat
  genieten dat is mijn komende raad
  geen woorden maar een daad.

  Fijn weekend
  Veel liefs dolfijntje
  Dikke knuffel

  Liked by 1 persoon

 12. Als je praat,
  herhaal je slechts wat je allang weet.
  Maar als je luistert,
  zou je iets nieuws kunnen leren.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettig en gezellige zondag,en een mooi begin van de nieuwe week.
  maak er het beste van,en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Lieve groetjes en een dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s