Soms…

Soms … Soms zie je veel meer, alleen door te kijken. Dat dingen veel verder weg zijn, dan ze in werkelijk lijken. Soms zeg je zoveel meer, alleen door te zwijgen. Waarom is altijd datgene wat je wilt, dat wat je nooit kan krijgen.
Soms …
Soms zie je veel meer,
alleen door te kijken.
Dat dingen veel verder weg zijn,
dan ze in werkelijk lijken.
Soms zeg je zoveel meer,
alleen door te zwijgen.
Waarom is altijd datgene wat je wilt,
dat wat je nooit kan krijgen.
Advertenties

37 thoughts on “Soms…

 1. Goede morgen lieve Roosje, wat een ware parel heb je alweer gemaakt, met een schitterend gedichtje erbij. Ja, John is een Half-Ier, zijn vader komt uit Cork, maar we vieren deze dag niet hoor.
  Ik heb hier opnieuw genoten Roosje, geniet maar gezellig van het zonnetje deze week, maar ook van je blogjes en vriendelijk dank voor de altijd zo lieve warme bezoekjes, die mij zoveel deugd doen. Een grote warme knuffel van je blogvriendinnetje Rebecca en tot later eens. xxxx

  Liked by 1 persoon

 2. https://roosjeblog.wordpress.com/2016/03/14/758/
  wens je een aangename maandagmorgen toe Roosje, bedankt voor deze heel mooie creatie en klein fijn gedichtje met happy St. Patrick’s Day.
  Soms …
  Soms zie je veel meer,
  alleen door te kijken.
  Dat dingen veel verder weg zijn,
  dan ze in werkelijk lijken.
  Soms zeg je zoveel meer,
  alleen door te zwijgen.
  Waarom is altijd datgene wat je wilt,
  dat wat je nooit kan krijgen.
  Prachtwerkje Roosje proficiat en dank je wel, ik wens je nog een gezellige maandag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Liked by 1 persoon

 3. Goedemorgen Roosje,
  Een heel mooie creatie heb je er weer bij van “Happy St. Patricks Day”. Leuke test die eronder staat en weer fantastisch gedaan.
  Een nieuwe week is van start gegaan. Zoals altijd begint die met maandag en dan begint ook de werkweek weer. Het weekend is vrij rustig verlopen en de zon was ook van de partij. ’s Nachts wat vriezen en overdag een mooi weertje. De wind zzorgde er wel voor dat het kouder aan voelde. Maar met de juiste kledij, konden we gerust een wandeling of een fietstochtje maken. Sommige mensen trokken zelfs naar zee om uit te waaien.
  Vandaag hebben we een jarige in ons gezelschap. Misschien heb je haar al gefeliciteerd, maar mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan kan je nog even langs Utta gaan. Je kan je wensen over maken via het gastenboek op haar blog http://blog.seniorennet.be/utta . Zeker niet vergeten en bedankt bij voorbaat.
  Als afsluiter wil ik iedereen bedanken voor de bezoekjes en groetjes van afgelopen week. Het doet mij een plezier dat je regelmatig op bezoek komt en je een groetje achterlaat. Voor mij was het weer een genoegen om op jou blog te vertoeven. Ik wens je een zeer fijne maandag en een mooie lenteweek. Heel graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 4. Kijk eens wat vaker naar ‘gedaan-lijst’
  in plaats naar je ‘te doen-lijst’.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je mooie blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige maandagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  knappe crea en gedichtje roosje………

  Liked by 1 persoon

 5. Goeiedag Roosje,
  Het was gisteren weer een mooie lentedag. Alleen die wind was er wat te veel aan en deed het kouder aanvoelen. Vandaag krijgen we een zachte dag, maar volgens de weerberichten gaan we het zonnetje niet veel te zien krijgen. Jammer, maar niks aan te doen. We zullen van de dag moeten genieten, zoals die komt.
  Veen nieuws heb ik vandaag weer niet te schrijven. Maar dat komt door het feit dat alles goed verloopt in het blogland. Tenminste voor zover ik toch weet. Op het blog staan we enkele vrije plaatsen, maar die probeer ik weer zo snel mogelijk in te vullen. Nieuwigheden zijn er nog niet bij “The Blog World” maar die komen er nog. Dat houd ik dus nog even geheim.
  Dan wens ik je (jullie) nu een zeer fijne dinsdag en mijn beste groetjes. Maak er een leuk dagje van vandaag. Tot de volgende keer en dat is wat mij betreft, morgen…

  Liked by 1 persoon

 6. Hallo Roosje ik vind al jou plaatjes heel erg mooi gemaakt en de spreuken zijn echt heel prachtig ik lees ze regelmatig eens maar heb nu gevonden hoe ik hier een reactie kon achter laten nogmaals een dikke proficiat groetjes Rudy Tyros

  Liked by 1 persoon

 7. Fijne lentedag gewenst Roosje,
  We zijn bijna weer in de helft van de week. Wat het lenteweer betreft, zitten we voorlopig redelijk goed. Het is wel aan de frisse kant, maar het blijft droog. Dit mag gerust zo blijven. Dan kunnen we tenminste toch eens buiten komen om naar wat frisse lucht te happen en te genieten van de zonneschijn.
  In maart hebben we niet zo heel veel jarigen in ons gezelschap. Maar vandaag is er toch weer eentje jarig. Ben je nog niet bij Maria geweest om haar te feliciteren, dan kan je dat nog de hele dag doen. Je kan je wensen over maken via haar blog http://blog.seniorennet.be/maroeska1951 die trouwens ook de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar heeft bereikt. Vergeet haar niet. Bedankt bij voorbaat!
  Het is uiteraard altijd van nut dat je aan dergeljke acties deelneemt. Je bent niet voor niets bij ons leuke gezelschap en je wordt altijd, in de mate van het mogelijke op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen en nieuwigheden in ons blogland. Dat is natuurlijk ook goed voor een vlot beheer van “The Blog World” en  daarom is uw medewerking ook belangrijk. Alleen op deze manier kan het succes van dit blog slagen en is het des te prettiger om deel uit te maken van ons gezelschap. Soms zijn er ook wel minder aangename mededelingen, maar ook dat hoort erbij.
  Dit was dan mijn praatje voor vandaag. Ik wens jou (jullie) een aangename woensdag en een gezellige lentedag. Lieve groetjes van me en graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 8. Iedereen kan in het oog lopen,
  maar alleen speciale
  mensen kunnen je hart winnen.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige woensdag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 9. Fijn weekend Roosje,

  Ik hoop dat u gisteren, net als ik, genoten hebt van een heerlijke en zonnige lentedag. Als je de laatste dagen veel buiten bent geweest, dan zijn uw batterijen zeker opgeladen voor een poosje. Vitamine D, sterkt ons lichaam en geeft ons een goed humeur.
  Vandaag begint de dag mistig en dat is de aankondiging van een minder gunstig weekend. Het wordt frisser, bewolkt, maar het zou droog blijven. Misschien krijgen we het zonnetje af en toe te zien of helemaal niet. Dat zijn natuurlijke niet de ideale omstandigheden voor een weekend. Maar laten we toch maar er het beste van maken.
  Een poosje geleden heb ik aangekondigd dat ik de “Stille Pagina” een nieuwe outlook zou geven. Maar wegens gebrek aan tijd is daar nog niet veel van in huis gekomen. Heb al wel enkele voorbereidingen gedaan en wanneer ik tijd heb begin ik eraan. Niemand hoeft zicht zorgen te maken, want de pagina gaat alleen maar een mooier uitzicht krijgen en de aankondigingingen van overleden gaat er ook veel beter uitzien. Ondertussen kan je uiteraard http://blog.seniorennet.be/stille_pagina blijven bezoeken en er de overledenen begroeten.
  Dit was het dan voor deze week. Ik dank je (jullie) voor de bezoekjes en groetjes van afgelopen week. Het was steeds een genoegen om op jou blog te vertoeven. Ik wens iedereen een aangename vrijdag en een rustgevend weekend. Graag tot volgende week maandag!

  Liked by 1 persoon

 10. “De dagen lengen,
  maar we krijgen niet meer tijd.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je mooie webblogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige vrijdagavond en weekend,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 11. De lieve kleine kuikentjes
  Al met hun zachte veertjes
  Ze piepen en gaan flink te keer
  De lente komt! het goede weer.
  Buiten is het nog wat koud
  Moeder kip die van hen houd
  Ze geeft bescherming,
  .Onder haar vleugels.
  DE kleine lieve kuikentje
  Hebben het vast niet koud.

  Fijne zondag,dikke knuffel dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 12. Fijne maandag Roosje,

  De week van Pasen is begonnen. Inmiddels alweer de 12de week van het jaar. De tijd vliegt enorm snel voorbij en daarom moeten we van ieder moment genieten.
  Ik heb zaterdag in familiale kring mijn verjaardag gevierd en het was een schitterende dag. Daarmee ben ik alweer een jaartje ouder. Zondag heb ik dan alles een beetje opgeruimd en voor de rest van de dag heb ik het gewoon rustig gehouden. Ik hoop dat jij (jullie) ook een mooi weekend achter de rug hebben.
  In het weekend heb ik ook weer iemand mogen verwelkomen bij ons leuk gezelschap. Caroline is haar naam en je kan haar vinden op : http://blog.seniorennet.nl/preciouspictures . Eigenlijk heeft ze niet zoveel tijd om te bloggen, maar omdat ze het zo leuk vind doet ze het toch. Als je haar nog niet kent, ga dan gerust even een groetje brengen. Wacht wel geduldig op een reactie, want Caroline, blogt niet elke dag. Bedankt bij voorbaat.
  Ik dank jou (jullie) voor de bezoekjes van afgelopen week. Altijd fijn om bezoekjes te krijgen, zelfs wanneer ik niet online ben in de weekends. Ik hoop dan ook nog veel bezoekjes te mogen krijgen de komende weken, maanden en jaren. Graag wens ik je (jullie) een zeer fijne Paasweek en mijn allerbeste groeten. Graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 13. Goedemorgen Roosje,

    Hier ben ik dan weer om een goeiedag te komen wensen. Het alweer dinsdag en de lente wil precies niet echt van start gaan. Koud is het niet, maar wat meer zon, dat zou wel mogen. Maar ja, we zullen het moeten doen met het weertje dat we krijgen. Als ’t droog blijft, dan maak ik iedere dag toch een wandeling. Als het wat warmer wordt, dan haal ik mijn stalen ros weer van ’t stal. Tussendoor wat  licht tuinwerk en zo blijf ik toch bezig.
  Veel heb ik vandaag niet te vertellen. Ik vertrek op het einde van de week wel op vakantie en de juiste data weet ik nog wel te melden. Voor vandaag wens ik je (jullie) een zeer fijne dag. Welgemeende groetjes en heel graag tot de volgende keer.

  Liked by 1 persoon

 14. Pasen, een nieuw begin kondigt zich aan,
  Een tijd om even bij het leven stil te staan.
  Iedere dag kijk ik met veel bewondering,
  Naar de opwaartse golving van de wereldverbetering.
  Ieder draagt zijn eigen steentje hieraan bij,
  Samen werken aan een leefbare maatschappij.
  Naar eigen kunnen en vermogen,
  Het laat echt niemand onbewogen.
  Goede daden kleuren alles zoveel schoner,
  Een oprechte uitdaging voor elke aardbewoner.

  Even je gezellig blogje komen opzoeken,want ik heb genoten van al dat moois hier!
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap.
  Een prettige en gezellige dinsdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s