Ppsx – Maart

Maart Muziek - Gebroeders Brouwer - Angelica Copyright PowerPoint Roosje
Maart
Muziek – Gebroeders Brouwer – Angelica
Copyright PowerPoint Roosje
Advertenties

30 thoughts on “Ppsx – Maart

 1. Goedemorgen Roosje,
  Ik merk dat je hier een nieuwe PowerPoint hebt geplaatst. Kom hem straks even bekijken.
  Het kille weekend is voorbij. Uit de wind en in de zon was het tamelijk goed buiten. Het is de wind die het koud deed aanvoelen. Hoe dan ook, ik had een rustig weekend en mijn batterijen zij weer opgeladen. Ik kan er weer in vliegen deze week.
  Het is vandaag ook de laatste dag van de sprokkelmaand februari. Morgen beginnen we aan de  buienmaand maart. Weet u wel: “Maartse buien en apilse grillen”. Hopelijk gaat dat allemaal nog wel meevallen, want regen en wind hebben we al genoeg gekregen.
  Na mijn zegje van de eerste dag van de week, wil ik iedereen bedanken voor de bezoekjes en groetjes van verleden week. Het was verleden week een vrij drukke week , maar ik ben er met glans in geslaagd om alles zo goed mogelijk bij te houden. Dan wens ik je/jullie een zeer fijne start van een alweer nieuwe week en mijn vriendelijke groetjes. Heel graag tot de volgende krabbel.

  Liked by 1 persoon

 2. Goede morgen lieve Roosje, wat heb ik genoten van je zo schitterende pps, met prachtige bewerkingen, mooie bloemen en ware weerspreuken. Vriendelijk dank, zo in de vroege morgen, gezellig met mijn taske koffie, mijn dagje kan echt NOOIT meer stuk, na het zien van je zo prachtige parel. Geniet zeker ook van deze extra dag die we krijgen met veel blogplezier en tot later Roosje. Wat is je blogje zooooooooooo moooooooooooi alweer, met een schitterende foto van jou. Warme dikke knuffels van je blogvriendinnetje, Rebecca.

  Liked by 1 persoon

 3. Dankbaarheid is niet alleen de grootste der deugden,
  maar ook de ouder van alle andere deugden.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige maandagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  mooi ppsje met mooie weerspreuken lieverd……….

  Liked by 1 persoon

 4. Goedemorgen Roosje,
  Ik ben komen kijken naar je nieuwe aanwinst van een PowerPoint . Jou recente presentatie over “MAART” is gewoon weer schitterend. Een leuk achtergrondmuziekje, mooie beelden en animaties, met hier en daar mooie gezegden. Dat hebt gij weer goed gedaan en een dikke proficiat daarvoor. Hopelijk is er een mooie lenteperiode in aantocht.
  Ik wens je een fijne eerste dag van de maand maart en mijn vriendelijke groetjes. Heel graag tot de volgende keer dan maar weer. Julien – http://blog.seniorennet.be/blogworld

  Liked by 1 persoon

 5. Goedemorgen Roosje,
  De weerkundige lente is begonnen. Die begint fris, met veel wind en regen. We doen er dan ook goed aan om ons goed aan te kleden als we naar buiten gaan en een regenscherm meenemen is aan te raden. Als die niet aan flarden vliegt, dan blijven we droog. Want ziek worden, willen we absoluut niet.
  Sedert gisteren hebben we een nieuwelinge in ons gezelschap. Misschien ken je haar al, maar misschien ook nog niet. Hoe dan ook, het zou fijn zijn als je haar eens even goeiedag ging wensen. Je kan bij Rita terecht via het gastenboek van haar blog op: http://blog.seniorennet.be/ritaandmy . Zeker niet vergeten en alvast bedankt bijvoorbaat.
  Daarmee zijn we dan alweer woensdag en doen we vandaag de week netjes in twee. Bedankt voor je bezoekje en het toffe groetje. Ik vond het weer fijn om op jou blog te zijn. Maak het je zo gezellig mogelijk vandaag en graag tot de volgende keer dan maar weer!
  Dag na dagDe kracht van leven en liefdeErvaren als een druppelDie je hart doet overlopen.
  Nikolaas Vanneste

  Liked by 1 persoon

 6. Hallo Roosje,

  Wat heb echt heel mooi gedaan. En muziek is echt schitterend om te naar te luisteren. Je teksten in verhalen heb je heel goed gezegd. Het klopt wel. Maar ik wil in jullie geen regen hebben hoor. Want dan hebben wij vakantie. Ik heb je genoten hoe jij gemaakt hebt.

  Fijne dag. Hier is behoorlijk slecht weer.

  Groetjes Jacqueline & Ferry.

  Liked by 1 persoon

 7. Kijken doe je met je ogen;
  zien doe je met je ziel.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je mooie webblogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap
  Een prettige en gezellige woensdag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 8. https://roosjeblog.wordpress.com/2016/02/29/ppsx-maart/
  Ppsx – Maart…PowerPoint Roosje.
  wens je een aangename woensdag toe Roosje, bedankt voor je prachtig werkje “Maart”. met mooie muziek en heel prachtige beeldverwerking waar je de weerkalender goed beschreven heeft…Regent het op St. Albrinus (1) dat het giet, dan doet dan den boer veel verdriet. Autoruiten nu nog steeds bevroren, dat geeft straks veel koren. Een droge maart, is goud waard, als het in april maar regenen wil. Maart niet te droog en niet te nat, vult den boer zijn kist en vat. Dondert het in de maand van maart, in mei dekt sneeuw de aard. Komt men in maart onweer tegen, dan krijgt juli regen. Waait de wind in maart te fel, veel fruit verwacht men wel. Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil en mei doet er ook nog wat bij. Daar is geen maart zo goed, of het sneeuwt op den boer zijn hoed…Prachtig werkje Roosje proficiat en dank je wel. Ik wens je nog een gezellige woensdag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Liked by 1 persoon

 9. Fijne donderdag Roosje,
  Gaat het weer begin maart niet echt verzachten, dan kan men lang op de lente wachten.”
  We zijn alweer donderdag vandaag, de voorlaatste werkdag van de week. Het is buiten nat en kil en er is ook wel wat wind. Geen weer om een hond door te jagen. Wie niet buiten moet zijn, kan best binnen blijven en het zich daar war gezellig maken. Tussen de buien door misschien wel even een frisse neus halen.
  Ook vandaag mag ik weer twee nieuwkomers in ons gezelschap voorstellen. Dit keer is het Jeanne en Janny die “The Blog World” zijn komen versterken. Het zou leuk voor hen zijn als je even kennis met hen gaat maken. Jeanne kan je een groetje brengen op blog http://blog.seniorennet.be/mama en Janny op http://blog.seniorennet.be/janny28   . Ga ze even een goeiedag wensen. Alvast bedankt!
  Dit was het dan voor vandaag. Vergeet ook eens niet een bezoekje te brengen aan onze “Stille Pagina”. Een gepast groetje brengen aan de overledenen zal de nabestaanden troosten. Ondanks het gure weertje wens ik iedereen een aangename donderdag en mijn vriendelijke groeten. Bij leven en welzijn, graag tot morgen! </s

  Liked by 1 persoon

 10. Fijne vrijdag Roosje en een rustig weekend;
  Hier ben ik dan weer voor de laatste keer deze week. De weekends die besteed ik niet aan bloggen, maar wel aan mijn persoonlijke bezigheden. Zo nu en dan waag ik het wel eens om wat kleine dingetjes te doen in het blogland en tijdens het weekend.
  Gisteren heb ik een kranige dame ingeschreven bij ons gezelschap. Ze werd geboren in 1933 en beheerd nu nog altijd twee blogs. Misschien kent u ze wel. Ik heb het namelijk over Gusta of alias Utta, die haar blog http://www.bloggen.be/romantica nog steeds beheerd, alsook haar blog http://blog.seniorennet.be/utta . Ze zou het heel leuk vinden als ze van jou een bezoekje en een groetje zou krijgen. Ik hoop dat jullie zo vriendelijk willen zijn om dit te doen. Bedankt bij voorbaat.
  Dit was dan mijn nieuws voor vandaag. Ik wens jullie allemaal een zeer fijne vrijdag en een rustig weekend! Het weer zal weer typisch Belgisch zijn, maar daar kunnen we niet veel aan veranderen. Wat mij betreft: heel graag tot na het weekend!

  Liked by 1 persoon

 11. Geef elke dag de kans om
  de mooiste van je leven te worden.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om eens in je blogje te neuzen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige vrijdag,en een mooi weekend,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 12. Men kan niet elke dag
  iets groots doen,
  maar zeker iets goeds doen.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en vriendschap!
  Een prettige en gezellige zondag,en een mooie start van de nieuwe week,
  maak er het beste van,en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s