Ppsx – Is er een leven

Is er een leven. Copyright PowerPoint Roosje
Is er een leven.
Copyright PowerPoint Roosje
Advertenties

36 thoughts on “Ppsx – Is er een leven

 1. Goedemorgen Roosje,

  Vandaag beginnen we aan de 48ste week van het jaar 2015. Buiten is het een stuk frisser geworden en dat zal er weinig op beteren. We hebben wel niet te klagen, want de herfst is goed meegevallen. Nu gaan we stilaan naar de winter en laten we hopen dat die niet te streng gaat worden.
  We hebben vandaag een jarige in ons gezelschap. Deze keer mogen we Redgy een gelukkige verjaardag gaan wensen. Dat kan je doen via zijn blog http://blog.seniorennet.be/moby_dick   . Vergeet niet om er eens langs te gaan met uw felicitaties. Hartelijk dank bij voorbaat!
  Bedankt voor uw bezoekje en het toffe groetje. Altijd fijn om bezoek te krijgen en natuurlijk krijg je dan altijd een tegenbezoekje van ons. Wij vonden het weer aangenaam vertoeven op jou blog. We wensen je een aangename maandag en een leuke week. Heel graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 2. Goede morgen lieve Roosje, jawadde zeg, alweer zo’n hele mooie pps met schitterende bewerkingen en beelden erbij, en de woorden vind ik er echt heel aangrijpend bij. Bedankt Roosje, mijn kopje koffie en ik hebben er echt van genoten en van harte wens ik jou zeker nog een fine aangename week en van mij krijg je dikke warme knuffels Roosje. Je blogmaatje Rebecca en tot de volgende keer. P.S. : de “bollen wol” staan nu in reclame zelle in de Aldi….(lol)

  Liked by 1 persoon

 3. Fijne week gewenst Roosje,
  Brr… het is een stuk kouder geworden buiten. Deze morgen zag het wit buiten. Niet dat het gesneeuwd heeft, maar er was toch nachtvorst. Het vriezemanneke gaat waarschijnlijk nog meer van zich laten zien. Nu komt zo stilaan het zonnetje te voorschijn en dat gaat straks toch een aangenamer gevoel geven. Echt warm wordt het niet, maar als je binnen achter een raam zit, dan voel je de warmte van de zon toch goed. Misschien wel een dagje om eens een frisse neus te gaan halen buiten…
  Ik heb wat nieuwe info op mijn blog gepost. Dit keer gaat het over de “Spirea japonica “Little Princess”. In het Nederlands noemen we de struik gewoon spierstruik. Meer informatie hierover kan je op mijn blog lezen.
  Een nieuwe week is weer van start gegaan en we zullen er maar het beste van maken. Ik wens iedereen een zeer fijne maandag en een aangename week. Beste groetjes van me en graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 4. Einen schönen Montag liebes Donröschen ein wunderschöner pps mit schönen Bildern mit Text und Musik.Bei uns in Köln ist heute Sonne noch nicht so Kalt aber der Winter er kommt.Wünsche dir noch eine gute Woche liebe Grüße von mir Gislinde

  Liked by 1 persoon

 5. https://roosjeblog.wordpress.com/ppsx-is-er-nog-leven/
  is er nog leven…ppsx Roosje.
  wens je een aangename maandag toe Roosje, bedankt voor het prachtige werkje van jou “Is er nog leven” Met mooie muziek en prachtige beeldverwerking…Is er nog leven…Met een leven zonder pijn, blijft dan niet zweven, het zal donker zijn. Is er nog leven…Kijk dan niet terug, maar laten we ons begeven naar het heden en vlug. Is er nog leven…Ga dan vooruit, naar het geluk streven, blaas het verleden uit. Is er een leven…Leef dan vandaag, stop m

  Liked by 1 persoon

 6. Leef dan vandaag, stop maar met leven en geniet gestaag. is er een leven…Leef dan intens, laat men liefde geven en vervul je wens. Is er een leven…Geniet er dan van, laat de dromen zweven, opdat je echt leven kan. Leer van gisteren, droom van morgen. Maar leef vandaag…prachtwerkje Roosje proficiat en dank je wel. ik wens je nog een gezellige maandag toe met vriendelijke groeten van Walter

  Liked by 1 persoon

 7. Hallo Roosje
  Het lukt me altijd niet hier iets neer te zetten ,maar nu wel en daarom een dikke proficiat voor de mooie pps ik eb er van genoten .
  welterusten en een fijne dinsdag
  groetjes xx

  Liked by 1 persoon

 8. Fijne dinsdag Roosje,
  Het heeft hier vannacht blijkbaar niet gevroren zoals vorige nacht. Maar er is veel wind en die voelt wel koud aan. Waarschijnlijk ligt de winter op de loer of hebben we te maken met een winterprokje. Als je buiten moet wezen, kleed je dan goed aan, zodat je niet ziek wordt.
  Fijn dat u bij ons weer op bezoek kwam. Wij vonden het weer aangenaam vertoeven op jou blog. Waarachtig waar, wij lezen en kijken naar al je nieuwtjes die je post. Maar reageren op alles wat we zien en lezen is jammer genoeg niet mogelijk. Als we dat zouden doen, dan hebben we wel een paar dagen nodig om 1 blogronde te doen.  Dus, we weten wel wat je doet op uw blog en dat vinden we tof. Ieder heeft zijn eigen doen en dat geeft dan weer leuke variaties.
  Wij wensen je een leuke dinsdag en onze beste groetjes. Heb je nog eens wat tijd, kom dan zeker nog eens een keertje langs. Altijd welkom en wij brengen altijd een tegenbezoekje.

  Liked by 1 persoon

 9. Goeiedag Roosje,
  Dit was weer een knappe presentatie van een PowerPoint. “Is er leven” is een presentatie gemaakt, zoals er velen worden gemaakt. Toch had deze presentatie weer uitzonderlijke beelden, prachtige overgangen en een leuk achtergrondmuziekje. Heb je weer knap gedaan.
  Wens je nog een fijne dag verder en mijn vriendelijke groetjes. Tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 10. Goeiedag Roosje,
  De koude wind en de regen houden me tegen om naar de dinsdag markt te gaan. In een weer waar ze nog geen hond door jagen, daar krijgen ze mij ook niet door. Ik blijf lekker binnen vandaag.
  Vandaag heb ik geen nieuw berichtje op mijn blog gepost. Ben er wel aan eentje bezig, maar dat is nog niet klaar voor publicatie. Maar omdat het nu toch slecht weer is, kan ik het bericht straks wel verder afmaken. Morgen dus, wel een nieuw berichtje op mijn blog.
  Dan wil ik nu graag iedereen een fijne dag wensen. Ik weet niet welke plannen u hebt voor vandaag, maar ik ga het in ieder geval rustig houden. Fijne dinsdag, ondanks het gure weertje en mijn beste groetjes.

  Liked by 1 persoon

 11. Knappe voorstelling Roosje met een mooi evenwicht tussen beelden ,muziek en teksten.Genieten van het leven zou iedereen moeten doen alhoewel de gebeurtenissen van de laatste tijd een schaduw leggen over ons leven en het veiligheidsgevoel bij veel mensen een serieuze opdoffer heeft gekregen.Proficiat met deze schitterende voorstelling

  Liked by 1 persoon

 12. Goedemorgen Roosje,
  Lang geleden dat wij onze vrienden en vriendinnen nog eens een vriendschapsknuffel gaven. Vandaar dat we dit vandaag eens doen omdat we blij zijn met de vriendschap en het vertrouwen dat we van jullie krijgen. Voor de talrijke bezoekjes en de lieve groetjes, die we van velen dagelijks krijgen en van anderen regelmatig. Bedankt voor de vriendschap en bedankt dat je bij ons leuk gezelschap “The Blog World” bent ingeschreven. Een hartelijke knuffel van ons en hopelijk blijven we nog heel lang de beste maatjes.
  Daarmee hebben we dan ons zegje gedaan. We wensen iedereen een fijne dag en onze welgemeende groeten. Heel graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 13. Fijne dag Roosje,
  Het ziet er vrij goed uit buiten. Tenminste, nu toch. Het zou fantastisch zijn mocht het de hele dag droog blijven, maar daar vrees ik een beetje voor. Het zou anders wel goed genoeg zijn om eens te gaan wandelen. De afgelopen dagen ben ik wijselijk binnen gebleven, omdat het te kou en te nat was. Wort liever niet ziek. Misschien zit et vandaag er wel in om een wandelingetje te gaan maken. Want zeg nu zelf; een mens heeft al eens wat frisse lucht nodig en ook wat beweging trouwens.
  Vandaag heb ik info over de plant “Exochorda macrantha “The Bride” op mijn blog gepost. Of zeg gewoon in het Nederlands “Parelstruik”, die veel weg geeft van de “Spirea”. Tuinliefhebbers kunnen er meer over lezen op mijn blog. Kan je me verbeteren, doe gerust! Wie mooie foto’s heeft van deze plant, mag me die altijd opsturen.
  Dan krijg je nu nog een bedankje van me voor het leuke bezoekje en het toffe groetje. Ik vond het weer aangenaam vertoeven op jou blog. Fijne woensdag gewenst en bij leven en welzijn, graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 14. Goedemorgen Roosje,
  Het is alweer donderdag, de voorlaatste voor het weekend. Morgen nog 1 werkdag en daarna kunnen we weer gaan genieten van het weekend.
  De temperaturen buiten klimmen weer een beetje naar boven, terwijl het nu zou moeten vriezen. De natuur is van slag en dat is niet zo goed voor het milieu en onze gezondheid. Maar ja, daaraan kunnen we weinig veranderen. Ervoor zorgen dat ons klimaat weer in evenwicht wordt gebracht is het voornaamste en daar moet de hele wereld aan meewerken.
  Nu ons blog weer op punt staat, alle blogaankondigingen zijn aangepast, zijn we weer begonnen met het rouleren van de blogs. Dat wil zeggen, dat iedere dag een blogaankondiging van helemaal onderaan, naar helemaal bovenaan wordt geplaatst. Zo komt iedereen die aangesloten is bij ons gezelschap een dag bovenaan te staan. Dat rouleren blijven wij herhalen en zodoende kom je regelmatig bovenaan op ons pagina te staan.
  Oef…. dat was onze preek voor vandaag. We wensen iedereen een zeer aangename donderdag en onze welgemeende groetjes. Heel graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 15. Hallo Roosje,
  Eindelijk nog eens hier geraakt. Kom van mijn blog “The Blog World” naar hier gevlogen. Daar is het meeste werk al gedaan en hier moet ik nog beginnen. Maar ja, zo blijf ik bezig en ga ik me zeker niet vervelen. Trouwens, dat woord “Vervelen” dat staat niet in mijne woordenboek. Maar heb dan ook een van de eerste utgaves van het woordenboek. Denk dat is eens een nieuw moet aanschaffen.
  Het ziet er een vrij rustige dag uit vandaag en als dat zo blijft dan ga ik straks eens even buiten koekeloeren. Dat zachte weer is eigenlijk wel niet zo goed voor ons milieu en de natuur. De planten en dieren raken van slag en weten niet meer in welf seizoen ze feitelijk zijn. Sommige dieren zijn zelfs nog niet in winterslaap. We wten wel dat er aan dat mileu iets moet gedaan worden, maar er komt niet zoveel schot in het gebeuren.
  Dan nu het slechte nieuws…. Voor vandaag heb ik geen nieuw berichtje om op mijn blog te posten. Maar weet ge wat, bekijk gewoon nog eens de berichten die er staan. Dat kan ook wel eens leuk zijn om die te herlezen. Morgen zal er echter wel weer een nieuw berichtje gepost worden. Vanaf volgende week ga ik het warschijnlijk hebben over de kruidenplanten. iet meteen iets wat bij sierplanten hoort, maar het zijn natuurlijk ook wel planten.
  Ik zal maar stoppen met mijne preek voor ge in slaap valt.  Ik wens iedereen een fijne donderdag en doe zoals ik, ga ook eens naar buiten als ’t droog blijft. Vriendelijke groetjes en tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 16. Goedemorgen Roosje,
  Vandaag hebben we weer een jarige in ons midden. Monika doet er een jaartje bij en mag gaan feest vieren. Je kan haar gaan feliciteren op: http://blog.seniorennet.be/monika1 Wij hebben dit al gedaan en we hopen dat u ook even een gelukkige verjaardag gaat wensen.
  Wij zijn begonnen aan onze laatste blogdag van deze week. Zoals de meesten al wel weten zijn wij op zaterdag, zon- en feestdagen niet meer present op de blogs. Tijdens een vakantieperiode kan dit uiteraard langer zijn. We krijgen wekelijks heel wat werk te verrichten bij bloggen, waarvan je niets merkt. Maar toch is dat zo en daarom dat wij in de weekends onze zinnen willen verzetten om weer nieuwe energie op te doen voor de volgende week.
  Ik kreeg ook vaak de vraag, waar Boke, mijn medewerkster eigenlijk zit? Ik kan je laten weten dat zijn niet ziek is, maar dat ze het momenteel te druk heeft met haar gezin, werk en met studeren. Wanneer ze gedaan heeft me die studies krijgen we haar weer vaker te zien. Dat is toch wat ze mij heeft laten weten.
  Dan dank ik je nu voor alle bezoekjes en de toffe groetjes van de afgelopen week. Ik ga er een paar daagjes tussenuit en wens iedereen een fijne vrijdag en een mooi weekend. Heel graag tot maandag dan maar weer!</p

  Liked by 1 persoon

 17. Goeiedag Roosje,
  Ahoi….! Alle hens aan dek voor de laatste keer deze week. Daarna ga ik genieten van een rustig weekend. Dit moet ook al eens kunnen om de batterijen weer op te laden.
  Ook al wordt het weekend misschien niet zo denderend mooi, er zijn vele manieren om ervan te genieten. Wat de natuur ook brengen mag, ik kan me altijd aanpassen of de plannen wijzigen. Voornaamste is om uitgerust te zijn na het weekend.
  Ik heb vandaag de heester Stephanandra incisia “Crispa” in de kijker gezet op mijn blog. In het Nederlands genaamd de “Kransspirea”. Een klein, maar mooi stuikje , waaraan je praktisch geen onderhoud aan hebt. De tuinnliefhebbers kunnen hier meer over lezen op mijn blog.
  Ik dank iedereen weer voor de bezoekjes, de groetjes en de mailtjes . De mails zijn nog niet allemaal beantwoord, maar daar ga ik volgende week mee verder. Ik jullie allemaal een aangename vrijdag en een prettig weekend. Wat mij betreft, heel graag tot volgende week!

  Liked by 1 persoon

 18. Fijne maandag gewenst Roosje,
  Deze week starten we met de laatste dag van de maand november. Morgen beginnen we aan de laatste maand van dit jaar. De tijd vliegt razend snel voorbij en daarom moet een mens van het leven genieten en niet alleen bestaan.
  Het weekend is voor ons rustig verlopen en we hopen dat jullie ook genoten hebben van het voorbije weekend. De weergoden waren ons niet zo gunstig gezind, maar dat was geen probleem om te genieten van het weekend. Een mens kan zich immers aanpassen aan de weersomstandigheden.
  Veel nieuws hebben we vandaag niet. Dus, sluiten we graag af met onze dank voor je bezoekjes en de toffe groetjes. Ook de Facebookvrienden, bedankt voor de leuke reacties op mijn berichtjes. Dan wensen we je nu een fijne maandag en voor morgen een fijne start van de maand december. Vriendelijke groetjes en graag tot later.
  Zij die schrijven, reageren en lezen, zijn bloggers die weten hoe het bloggen moet!

  Liked by 1 persoon

 19. Een goedemorgen Roosje,
  De laatste dag van de maand november is begonnen. Morgen beginnen we aan de laatste maand van het jaar 2015. Als je het mij vraagt is dit jaarje al snel gegaan. Jammer genoeg met veel miserie in heel Europa en hopelijk komt daar verbetering in. Wat dan ook, ik heb genoten van een rustig weekend en ik hoop dat jullie dat ook kunnen doen hebben.
  Vandaag staat er een nieuw berichtje op mijn blog. Deze keer heb ik het over de heester Cotoneaster radicans “Eichholz”, of gewoon in het Nederlands “De dwergmispel”. Een heestertje dat weinig onderhoud vraagt en voor allerlei toepassingen kan gebruikt worden. Meer lees je erover op mijn blog.
  Ik ben de nieuwe week niet zo goed gestart. Ben deze morgen opgestaan met keelpijn, hoofdpijn en hoesten. Ook al ben in ingeënt tegen griep, toch heb ik het zitten. Vervelend is het wel, maar een paar dagen uitzieken en het kwaaltje zal wel weer van zelf verdwijnen.
  Hartelijk dank voor alle bezoekjes en groetjes die ik mocht ontvangen. Na een rustig weekendend, kom ik je graag een tegenbezoekje brengen om je een fijne maandag te wensen en mijn allerbeste groetjes. Geniet van de laatste dag van november en graag tot de volgende krabbel.

  Liked by 1 persoon

 20. wow deze is zo ja heel erg mooi je heb er de hele wereld probelatiek in verwerkt prachtig Roos echt geweldig fantastische en ja jij krijgt een goeie kerst en een zalige kerstmis en volgend jaar wer veel inspiratie groeten jan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s