Vriendschap…

Vriendschap… Jij zult de vriendelijke woorden die je gezegd hebt misschien vergeten maar de ontvanger onthoudt ze een leve lang.
Vriendschap…
Jij zult de vriendelijke woorden die je gezegd hebt
misschien vergeten maar de ontvanger
onthoudt ze een leve lang.
Advertenties

61 thoughts on “Vriendschap…

 1. Goeiedag Roosje,
  Gisteren was het een fantastisch zonnig weertje. Het leek wel lente in de plaatst van herfst. Maar vandaag gaan we helaas een minder goede dag krijgen en is het hier al aan het regenen. Morgen wordt het echter terug beter en zullen we het slechte weer van vandaag vlug vergeten zijn.
  Vandaag hebben we een jarige in ons gezelschap. Annie is jarig vandaag en het zou fijn zijn als we haar even gingen feliciteren. Dat kan je doen via het blog: http://blog.seniorennet.be/dewesthoek . Allen daar heen om Annie een gelukkige verjaardag te wensen. Bedankt bij voorbaat.
  Fijn dat jij (jullie) ons blog weer hebben bezocht. Altijd leuk om een groetje te krijgen van de blogmaatjes. Wij vonden het weer fijn vertoeven op jou blog en hebben weer gezien en/of gelezen welk nieuws je geschreven hebt. Ondanks het minder goede weertje vandaag, wensen wij je toch een zeer aangename woensdag en onze lieve groetjes. Graag tot krabbels!

  Liked by 1 persoon

 2. Fijne woensdag gewenst Roosje,
  In de plaats van zonneschijn hebben we vandaag regen. Gisteren heb ik echt wel kunnen genieten van het mooie weer en dat heeft me ontzettend goed gedaan. Maar als het morgen weer beter wordt, dan kunnen we dat mindere dagje van vandaag wel trotseren. Gaat u op stap vandaag, laat je niet verrassen en neem je parapluutje mee.
  Vandaag geen nieuw berichtje op mijn blog. Ik ben wel met een nieuw berichtje over planteninfo bezig, maar dat is nog niet af. Voor de tuinliefhebbers zal het dus wachten zijn, tot morgen om een nieuw berichtje op mijn blog te lezen.
  Dan is het nu weer tijd om je te bedanken voor jou bezoekje met het lieve groetje. Het zou pas erg zijn als we geen bezoek meer zouden krijgen op onze blogs. Bovendien is het altijd fijn om de blogmaatjes even te gaan begroeten en te kijken of men wat nieuws op hun blog hebben gepost. Ik wens je (Juliie) een zeer fijne dag en mijn vriendelijkste groetjes. Graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 3. Goeiedag Roosje,
  Ben je nog geen spoken of enge griezels tegen gekomen, dan zal het zeker nog te vroeg zijn voor halloween. Maar binnen enkele dagen ga je ze zeker zien.
  We zijn vandaag alweer donderdag en het zou vandaag een stukje beter weer worden dan gisteren. We gaan niet zo’n dagje beleven gelijk eergisteren, maar volgens de weerberichten zou het toch een mooie herfstdag worden. We kijken er alvast naar uit, zodat we weer eens een fiske wandeling of een fietstochtje kunnen gaan maken. Altijd maar binnen zitten, doet een mens ook geen goed.
  Wij wensen al onze blogmaatjes een fijne donderdag en hopelijk kunnen jullie ook wat genieten van de dag. Bedankt voor uw bezoekje en het toffe groetje. Lieve groetjes van ons en graag tot de volgende keer.

  Liked by 1 persoon

 4. Goedemorgen Roosje,
  Hier in het Kempische Mol komt het zonnetje langzaam te voorschijn. Ik denk dat we dan ook weer een mooie herfstdag gaan krijgen.  Vermits ik op doktersvoorschrift wat meer beweging moet nemen, zit het er dik in dat ik in de namiddag een wandeling ga maken. Misschien wel een fietstochtje.
  Ik heb vandaag een nieuw berichtje op mijn blog geplaatst. Deze keer stel ik de “Montia Sibirica” aan u voor. In het Nederlands gewoon de “Sierpostelein” genoemd. Nu herinner ik me dat sommige tuinlefhebbers voor deze bodembedekker nog een andere benaming hebben, maar die schiet me even niet te binnen. In ieder geval, als je meer wil weten over dit dankbare plantje, kan je dat doen op mijn blog.
  Bedankt voor jou bezoekje en het toffe groetje. Als ik eens tijd heb ga ik mijn bezoekers vermelden in de rechter zij kolom van mijn blog. Ik wens je (jullie) een heel mooie herfstdag en mijn beste groetjes. Heel graag tot de volgende krabbel!

  Liked by 1 persoon

 5. Heksjes spreuk …….

  Machtige zon,bron van kracht,
  zorg dat de toekomst mij toelacht.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en je vriendschap!
  Een prettige en gezellige donderdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  De ingreep is goed gegaan,maar ben bijlange nog niet de oude
  het is nog afzien,toch niet zo erg of bij aambeien.
  Dank je wel voor je steun betuiging!

  Liked by 1 persoon

 6. Fijn weekend gewenst Roosje,
  Vrijdag 30 oktober, de laatste dag van de werkweek en de voorlaatste dag van de maand oktober. Wij gaan er in het weekend weer uit, zoals we dat al een poosje doen.
  Er zijn de komende dagen weer enkele mensen jarig in ons gezelschap. Wie er jarig is, dat staat bovenaan op ons blog en ook in onze rechter zijkolom bij de maand oktober en ook eentje bij de maand november. Hopelijk wil jij bij deze blogmaatjes even langs gaan om ze te feliciteren. Tenminste als je zelf in het weekend online bent. Alvast bedankt bij voorbaat!
  Wij gaan dan een paar dagen afscheid van je nemen. Na een redelijk druk weekje, zijn wij aan wat rust toe. Met Halloween en Allerheiligen voor de deur zullen we ons zeker niet gaan vervelen. Wij wensen je een fijne vrijdag en een prettig weekend. Beste groetjes van ons en graag tot maandag!

  Liked by 1 persoon

 7. Het is Halloween!
  Heksen vliegen zonder rem,
  met een giechelende stem,
  groene geesten huilen,
  nergens kan ik schuilen,
  uilen vliegen langs me heen,
  en roepen luid het is …….
  Halloween!

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes,je lieve woordjes en je vriendschap!
  Een prettige en gezellige vrijdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 8. https://roosjeblog.wordpress.com/vriendschap/
  Fijne dinsdag Roosje weer een mooie herfstcreatie aan je beeld op te merken aan de kleuren en de late vogeltrek met klein fijn gedichtje vriendschap. Vriendschap…
  Jij zult de vriendelijke woorden die je gezegd hebt
  misschien vergeten maar de ontvanger
  onthoudt ze een leve lang.
  Dat je nog een lang gelukkig en liefdevol leven moge hebben Roosje met een heel goede memorie 🙂 Met vriendelijke groeten van Walter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s