Ppsx – Als ik zou willen

Als ik zou willen Copyright powerpoint Roosje Gedicht Shadow
Als ik zou willen
Copyright powerpoint Roosje
Gedicht Shadow
Advertenties

37 thoughts on “Ppsx – Als ik zou willen

 1. Goede avond lieve Roosje, schitterende pps, met prachtige bewerkingen en hele mooie foto’s van allerlei vogels, ja, zou ook zo willen dromen…Ondanks ons triestig weertje, tracht maar te genieten van een mooie herfstweek, ik ga dit ook doen en nu kunnen we ook meer in ons bloggenlandje vertoeven hé Roosje. Hartelijk dank dat ik alweer mocht genieten van dit schitterende kunstwerkje van jou, en AUB, maak jezelf nu niet nerveus in die BOL WOL hoor !!! Ik ga niet gaan lopen, doe het kalmpjes aan meiske. Een warme lieve groet ven Rebecca, je blogmaatje en slaap wel voor later Roosje. xxxxx

  Liked by 1 persoon

 2. goedemorgen Roosje,
  Een bezoekje krijgen doet altijd goed. Even goeiedag gaan wensen, maakt blije mensen. Daarom en om vele andere redenen is bloggen een mooie hobby. Een hobby waarbij vriendschap en vertrouwen centraal staat en dat moeten we zeker koesteren. Een leven zonder dat, moet echt saai zijn.
  Wij wensen je een fijne tweede dag van de week. Goed of slecht weer, we weten altijd wel wat gedaan. Maak er een aangename dag van  en graag tot de volgende keer! Beste groetjes van Julien en Boke.

  Liked by 1 persoon

 3. goedemorgen Roosje,
  Hier zijn we dan weer om jou blog eens komen te bezoeken. Dat doen we natuurlijk omdat jij zo  vriendelijk was ook eens op ons blog te komen kijken. Toch tof, om elkaar een bezoekje te brengen en een groetje achter te laten.
  Van het weertje trekken wij ons niks aan. Het kon natuurlijk veel beter en zonniger, maar we mogen niet vergeten dat het herfst is. We zullen het moeten stellen met het klimaat dat de natuur ons heeft te bieden. Gewapend met een paraplu en de juiste kledij, kunnen we gerust ook naar buiten.
  Wij danken je voor je bezoekje en het lieve groetje. We vonden het leuk om ook eens op jou blog te komen kijken. Maak er een leuke dag van, dat gaan wij zeker ook doen. Onze hartelijke groetjes en graag tot het volgende bezoekje!

  Liked by 1 persoon

 4. Een fijne dag Roosje,
  Ik weet niet of dat ge al mijn bezoekjes hier binnenkrijgt. Iedere keer ik hier wat wil plaatsen moet ik een wachtwoord opgeven. Dat moest ik vroeger niet doen. Ook verschijnt mijn berichtje noet in jou gastenboek….
    We zijn weeral in de helft van de week. Zon valt er nog niet te bespeuren en ik denk dat we weer moeten rekening houden dat het weer eens een regenbui kan doen. Tegen het weekend zouden we weer wat zon te zien krijgen, maar daar zijn we nu niet veel mee. Maar ja, met de paraplu in de hand, moet ge niet zovlug bang zijn om nat te worden. Die paraplu kan ik dan ook weer best gebruiken als wandelstok.
  Heb jij potplanten buiten staan? Denk eraan dat je deze moet binnenzetten als je ze volgend jaar nog nodig hebt. De meeste eenjarige planten, gooien we zo – wie – zo op de composthoop. Maar diegene die we willen overhouden, moeten we beschermen tegen de vorst die komen gaat. Ik heb er vandaag een berichtje over geplaatst op mijn blog. Wie wil kan het gaan lezen en als je eventueel nog vragen mocht hebben, dan mag je me die gerust stellen.
  Ik dank je voor je bezoekje en het lieve groetje. Wens je bij deze een heel fijne woensdag en maak er het beste van! Beste groetjes van me en tot de volgende keer! 

  Liked by 1 persoon

 5. heel mooie voorstelling met mooie beelden en gedicht Roosje,knap gedaan!

  dolfijntje is terug van een fijn citytrip in Barcelona
  veel gezien,wat is het daar mooi en leerrijk.
  Als je me gevolgd hebt voor de foto’s op f.b.dan zal je het met me eens zijn.
  Dank je wel voor jullie fijne complimetjes tijdens mijn afwezigheid hier op de blog en op F.B.

  Hallo,hier ben ik weer even de groetjes brengen
  onze vriendschap is als een bos met rozen……..
  Supermooi…….daarom hebben we voor elkaar gekozen.
  wens je een fijn weekend,geniet ervan
  lieve groetjes dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 6. Wat je in je hart bewaart,
  raak je nooit kwijt.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettig en gezellige zondag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 7. https://roosjeblog.wordpress.com/als-ik-zou-willen/
  Als ik zou willen…ppsx – Roosje.
  Wens je een aangename dinsdag toe Roosje, bedankt voor het prachtige werkje van jou “Ik zou willen” Met mooi aangepaste muziek van de Shadows en een heel knappe beeldmontage van uitheemse kleurrijke vogeltjes en een knap gedichtje…Ik zou willen dat ik een vogel was. dat ik kon vliegen in de lucht. ik zou willen dat ik een vogel was. Bezig met een grote vlucht over de grote wereldzeeën en over de wereld delen, vrij van zorgen in de wolken. Fluitend in de zomer, op de hand van een dromer. Terwijl ik droom dat ik een vogel was, leg ik me neer in het gras. Kijk dan weer verstrooid omhoog en krijg ik een zangbetoog van een vogel mooi en klein die zingt…Ooit zal jij een mooie vogel zijn…Knap werkje van jou Roosje , proficiat en dank je wel ervoor, ik wens je nog een gezellige dinsdag toe met vriendelijke groeten van Walter…Sta overal zover achter Roosje, niet te doen. Meer op 1ste verdiep dan op de gelijkvloers, toch proberen te zingen als dit vogeltje 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s