Tijd…

Tijd. Is kostbaar. Kostbaarder dan een juweel. Geniet van de tijd. Die je krijgt. Dan krijg je nooit spijt. Heb je al eens. Een verloren dag. Er is niemand die je die benijd. Alleen jij krijgt spijt. Over die verloren tijd.
Tijd.
Is kostbaar.
Kostbaarder dan een juweel.
Geniet van de tijd.
Die je krijgt.
Dan krijg je nooit spijt.
Heb je al eens.
Een verloren dag.
Er is niemand die je die benijd.
Alleen jij krijgt spijt.
Over die verloren tijd.
Advertenties

39 thoughts on “Tijd…

 1. Goedemorgen Roosje,
  Ik merk dat je weer een heel mooie creatie hebt gemaakt die je de “TIJD” noemt. Het gedichtje daarover is ook weer fantastisch. Mooi gedaan hoor!
  We starten weer een nieuwe week. De 39ste week van het jaar 2015. De zomer loopt op zijn einde en de herfst komt eraan. We gaan er weer moeten aan wennen, maar elk seizoen heeft zijn charmes.
  Vandaag kan ik je laten weten dat we de komende dagen twee jarigen in ons gezelschap hebben. Dirk is vandaag jarig en je kan hem gaan feliciteren via zijn gastenboek op zijn blog: http://blog.seniorennet.nl/vosken .Morgen 22 september is Nele jarig en haar kan je eveneens blij gaan maken met een felicitatie op haar blog: http://blog.seniorennet.be/nele . Wij hopen dat je dit gaat doen, want anders zou deze boodschap een nutteloze vermelding geweest zijn. De jarigen staan ook bovenaan op ons blog. Bedankt bij voorbaat.
  Dan wensen wij je een zeer fijne maandag en een prettige week. Beste groetjes van Boke en Julien en graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 2. Goeiedag Roosje,
  Vandaag beginnen we aan de 39ste week van het jaar 2015. De zomer hebben we gehad en de herfst komt eraan. Maar momenteel schijnt het zonnetje buiten en hoor ik de vogeltjes fluiten. Echt warm is het niet, maar het is toch beter dan met die nattigheid erbij.
  Het is eigenlijk een ideaal weertje om door het bos of park te gaan wandelen. Wie goed oplet zal merken dat de natuur al aan het veranderen is en zicht klaar maakt voor de herfst. Soms zie je hier en daar ook wel paddenstoelen. Let echter op met paddenstoelen, want deze kunnen giftig zijn. Het beste is dan ook, dat je er alleen maar naar kijkt en er niet aankomt. Voor wie het nog niet moest weten is het plukken van paddenstoelen verboden. Ervan eten kan je best zeker niet doen, want dan zou je wel eens goed ziek kunnen worden.
  Dit geschreven zijnde wens ik je een fijne week en mijn beste groetjes. Geniet van het goede weer en maak eens een wandeling. Daar kan je helemaal van bekomen…. Graag tot de volgende krabbel.

  Liked by 1 persoon

 3. https://roosjeblog.wordpress.com/2015/09/20/tijd/#respond
  Wens je een aangename maandag toe Roosje, bedankt voor je mooie creatie Tijd…
  Tijd.
  Is kostbaar.
  Kostbaarder dan een juweel.
  Geniet van de tijd.
  Die je krijgt.
  Dan krijg je nooit spijt.
  Heb je al eens.
  Een verloren dag.
  Er is niemand die je die benijd.
  Alleen jij krijgt spijt.
  Over die verloren tijd
  Een mens doet zijn best Roosje, alles loopt op wieltjes zolang je gezond bent. Dan pas komt de kat op de koord en om je overal te laat jegens tijdgebrek. Ieder mens draagt zijn eigen kruisje, waardig zoals het moet. Bedankt voor dit mooie werkje, ik wens je nog een gezellige maandag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Liked by 2 people

 4. Goedemorgen Roosje,
  Vandaag is het de laatste dag van de zomer. Morgen begint de astrologische herfst. De eerstkomende dagen voorspelt men nog regen, maar daarna zou er beter weer in het vooruitzicht komen. Rustig herfstweer met het zonnetje erbij.
  We willen er u nog even aan herinneren dat vandaag Nel jarig is. Velen zijn haar al gaan feliciteren, maar wie dat nog niet deed, kan dat alsnog doen via het gastenboek van Nele op haar blog http://blog.seniorennet.be/nele . Niet vergeten en bedankt bij voorbaat!
  Wij zijn weer blij dat je bij ons op bezoek kwam. Altijd fijn om weten als alles nog goed met je gaat. Mocht dat niet zo zijn dan had je ons dat vast laten weten. Met ons gaat alles goed en dat proberen we zo te houden. Wij wensen je een leuke dinsdag en onze liefste groetjes. Graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 5. Goede morgen lieve Roosje, wat een prachtige crea, en je gedichtje vindt ik echt supermooi, vol met waarheid. Bedankt om mij te laten genieten van je zo mooie werkjes en ik wens je zeker nog fijne herfstdagen. Met een warme knuffel verlaat ik je blogje hier en tot de volgende keer Roosje. Je blogvriendinnetje, Rebecca, die het fijn vond hier te zijn. xxxxx

  Liked by 1 persoon

 6. Hallo Roosje,
  Morgen begint de astrologische herfst. We zullen dus vandaag moeten afscheid nemen van de zomer. Maar als je het mij vraagt, was de zomer al enkele weken voorbij.
  Ik heb gisteren op mijn blog weer wat informatie geplaatst over de “Hibiscus”. Dat is een zeer mooie plant met een rijke en lange bloei. De plant is in verschillende varieteiten te koop. Natuurlijk zet je de “Hibiscus” niet in een hoekje van uw tuin of achter andere struiken. Het is een heester die best wel opvallen mag.
  Fijn dat je weer eens een bezoekje bracht aan mijn blog. Het zijn de goeie die altijd terugkomen zegt men en ik moet het nog gaan geloven ook. Ik wens je een zeer fijne dinsdag en mijn beste groetjes. Kom zeker nog eens terug!

  Liked by 1 persoon

 7. schitterende crea en gedicht Roosje…….

  Wees dankbaar voor het
  leven dat je hebt.

  Dolfijntje heeft de griep,daardoor waren er gisteren geen blogbezoekjes
  Hopelijk nemen jullie me dat niet kwalijk.
  Ik wandel door blogland
  en sta stil om eens in je blogje te neuzen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettige en gezellige dinsdag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 8. Goedemorgen Roosje
  ’t Is weer voorbij die mooie zomer. Vandaag is de herfst begonnen. Eigenlijk was die al bezig, want zomerweer hebben we de afgelopen weken niet meer gekregen. Maar ook de herfst is wel een mooi seizoen.
  Vandaag doen we de week weer in twee en komt het weekend weer een paar dagen korter bij. Aangezien het herfst is, zullen we ook rekening moeten houden met het herfstweer. Maar we weten allemaal dat in de herfst ook nog best zonnige dagen kunnen komen. Het zijn van die dagen dat we moeten genieten en we een wandeling of een fietstochtje , een uitstapje enz… kunnen ondernemen.
  Wij wensen je alvast een schitterend herfstseizoen en onze beste groetjes. Fijne woensdag en graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 9. Fijne midweek Roosje,

  Vandaag is de herfst begonnen. Die begint hier regenachtig en frisjes. Maar de dag is nog jong en er kan nog van alles gebeuren wat het weer betreft. Ik heb een kopje koffie uitgeschonken en ben nu met mijn dagelijkse blogbezoekjes begonnen.
  Zo tussendoor probeer ik ook weer wat nieuws op te stellen over planteninfo, dat ik dan vandaag of morgen weer op de blog zal plaatsen. Het samenstellen van zo’n info kost wel wat tijd, omdat ik het zo goed mogelijk wil doen. Ook al doe ik mijn best, er zal altijd nog wel iets ontbreken, maar dat vul ik dan later weer bij aan. Ik vind het leuk om met planten en het milieu bezig te zijn, omdat ik van kleins af aan er al mee bezig ben.
  Ik wens je een aangename woensdag, ook al start de dag niet zo best. Mijn welgemeende groetjes en tot kijk.

  Liked by 1 persoon

 10. “Dank je wel” zijn de mooiste woorden die
  iemand kan zeggen of horen.
  Iedere keer als iemand”dank je wel” zegt,
  wordt de wereld een klein stukje mooier.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettige en gezellig midweek,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 11. Soms lijkt het wel of hier de tijd stil lijkt te staan. Ik bedoel er kruipt soms een onplezierig gevoel in ons leven alsof alle dagen hetzelfde zijn en dat het wachten is tot….. Nuchter gesproken is het maar goed dat er voor veel mensen die niet zo goed uit de voeten kunnen afleiding van PC en TV is 🙂 liefs van mij Ton.

  Liked by 1 persoon

 12. Fijne donderdag Roosje,
  Wat was dat allemaal gisteren? De ganse dag buien! De ene na de andere en ze waren de moeite. De regen viel met bakken naar beneden. Eigenlijk geen weertje om naar buiten te gaan. Maar een mens moet al eens gaan winkelen en dan moet men door zo’n hondenweer. Hopelijk is het vandaag een beetje beter weer. Volgens de weerberichten jomt er beter weer, maar tot nu toe was daar weinig van te merken.
  Goed of slecht weer, ik heb me niet verveeld. Ben altijd op de blogs bezig geweest en had de tijd om alles is na te kijken. Er zijn bloggers die fantastisch in de running blijven, maar jammer genoeg zijn er ook die hun blog zo maar eens af en toe bijwerken. Als je het mij vraagt is het bloggen een beetje achteruit aan ’t gaan en zitten velen zich te amuseren op de sociale media zoals Facebook en Twitter. Dat is meteen ook de reden dat er bij “The Blog World” amper nog nieuwe mensen bijkomen en anderen stoppen met bloggen. Misschien dat dit wel gaat veranderen, nu het minder goede weer er aan komt, maar daar heb ik mijn twijfels over. We kunnen niet meer doen dan afwachten en we zullen wel zien wat het wordt.
  Wij wensen je een fijne donderdag op deze 24ste september. Bedankt voor het bezoekje en het toffe groetje. Lieve groetjes van ons en graag tot ziens.

  Liked by 1 persoon

 13. Dag Rozeke
  De herfst is gisteren wel goed van start gegaan. Regen, regen….en nog eens regen. De hemelsluizen stonden bij elke regenvlaag wel goed open. Gelukkig moest ik niet zoveel buiten zijn gisteren.
  Ik heb gisteren een nieuw berichtje op mijn blog geplaatst. Dit keer heb ik de “Cornus alba “Seberica” of in het Nederlands de witte kornoelje in de kijker gezet. Een mooie plant met vele eigenschappen. Hij wordt veel gebruikt in openbare aanplanting, maar hier en daar zie je hem ook al wel eens in een tuin. Wie wil kan er alles over lezen op mijn blog.
  Hopelijk wordt het vandaag een beetje beter herfstweer. Gisteren was het echt niet te doen. Het zonnetje zullen we nu wel gemist hebben en het wordt tijd dat die zich nog eens laat zien. Ik wens je een aangename dag en mijn beste groetjes. Graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 14. Wanneer je voor een grote verandering in je leven staat,
  zal verlangen het moeten winnen van angst.
  Focus op wat je wil !

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettige en gezellige donderdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 15. Fijne vrijdag Roosje,
  Vrijdag 25 september, de laatste werkdag van de week. Tenminste, toch voor de meeste mensen, want er zijn er die ook in het weekend moeten werken. In ieder geval kan het weekend vanavond starten.
  Volgens de weerdiensten gaan we een schitterend herfstweekend krijgen. Het zou droog blijven en het zonnetje gaat van de partij zijn. Het wordt dus een weekend om van te genieten. Vandaag gaan we al een beetje met het mooie weer kunnen kennismaken. Als dit nu niet zou waar zijn, dan zijn het de weervoorspellers die gelogen hebben en niet ik.
  Fijn dat je nog eens op ons blog bent geweest. Je hebt bloggers die alle dagen op bezoek komen, anderen wanneer ze kunnen en tijd hebben. In ieder geval bedankt voor je bezoekje. Voor ons was het weer een genoegen om op jou blog te vertoeven. We wensen je een aangename vrijdag en diegenen die in het weekend niet bloggen, wensen we een prachtig weekend! Graag weer tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 16.  
  Het weekend kan bijna beginnen. Volgens de weerberichten krijgen we de komende dagen ook een lekker herfstweertje. De zon gaat er uiteindelijk doorkomen en daar hebben we ook op gewacht. De tuinliefhebber, kan zich dan ook weer bezighouden in de tuin. Want na al die regendagen, zullen er nog wel wat kusjes moeten opgeknapt worden.
  Ik heb vandaag een artikeltje op mijn blog geplaatst, hoe je afgevallen blad kan omtoveren tot bladaarde. In plaats van de afgevallen bladeren mee te geven met de GTF-afhaling kan je ze beter gebruiken als bodemverbeteraar. Wie wil, leest er alles over op mijn blog.
  Nu het betere weer er zit aan te komen, moeten we daarvan ook een beetje profiteren. Maar ik denk wel dat het ook best aangenaam is om in het zonnetje in de tuin te werken. Maar je kan uiteraard ook een deel van een mooie herfstdag besteden aan een wandeling of een fietsritje. In de herfst zijn er zeker ook wel nuttige dingen te ontdekken in de natuur. Als dat zo is en je hebt een fototoestel, dan is het nuttig om interessante dingen vast te leggen.
  Ik wens je een fijne vrijdag en voor diegenen die niet bloggen tijdens het weekend, alvast een prettig weekend gewenst. Graag tot de volgende keer!

  Liked by 1 persoon

 17. Weinig nemen en veel geven
  altijd hartelijk en warm
  als de mensheid zoals jij was,
  was de wereld niet arm.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettige en gezellige vrijdagavond,alsook een prettig en zonnig weekend
  maak er het beste van,en geniet bij alles wat je doet.
  Dolfijntje zal er morgen niet van het zonnetje genieten,het is opendeur op het werk en dan is het werken hé.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 18. In een dankbaar hart zal
  het altijd zomer zijn.

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettig en zonnig weekend,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

 19. Goedemorgen Roosje,
  Heeft u gisteren ook genoten van de mooie herfstdag? Ik in ieder geval wel. Vandaag gaan we nog zo eentje krijgen, maar er zal wel wat wind zijn. Die wind doet het kouder aanvoelen. Maar uit de wind en in de zon, blijft het best aangenaam.
  Vandaag hebben weer een jarige in ons gezelschap. Dit keer mag Liliane feest vieren en leuke wensen ontvangen. Je kan haar feliciteren op: http://blog.seniorennet.be/xbenthe_ferre . Niet vergeten om eens bij haar langs te gaan. Alvast bedankt.
  Wij waren weer blij met jou bezoekje en het toffe groetje. Het was weer aangenaam vertoeven op jou blog. Maak er een mooie dag van vandaag en doe het vooral rustig aan. Onze beste groetjes en graag tot de volgende krabbel!

  Liked by 1 persoon

 20. Fijne zondag Roosje,
  Zondag, rustdag! Dat wordt over het algemeen toch gezegd. Dus, ga ik het vandaag rustig houden. Vandaag dus ook geen nieuw berichtje op mijn blog, maar morgen ga ik er zeker eentje plaatsen.
  Ik kom je vandaag gewoon bedanken voor je leuk bezoekje en het toffe groetje. Maak het jezelf ook een beetje aangenaam vandaag en hou het rustig. Ik wens je een aangename zondag en mijn beste groetjes. Tot de volgende keer!</p

  Liked by 1 persoon

 21. Jou vergeten,wat denk je wel?
  ik kreeg nog eerder kippevel
  wat er later ook geschiedt
  jou vergeten zal ik niet!

  Ik wandel door blogland
  en sta stil om je blogje te bewonderen
  en heb genoten van al dat moois hier.
  Bedankt van de bezoekjes en je lieve woordjes
  Een prettig en zonnige zondag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  Wacht niet op een goede dag,maak er zelf een!
  Dikke knuffel van dolfijntje

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s