Wmv filmpje – Als


Als
Wmv Roosje
Muziek – The Cats

 

Advertenties

56 thoughts on “Wmv filmpje – Als

 1. Goedemorgen Roosje,

  Daar is het zonnetje dan! We gaan de volgende dagen kunnen genieten van een heerlijk zonnetje. Maar we moeten ons natuurlijk ook beschermen tegen de gevaarlijke UV-stralen. Goed insmeren met een zonnecreme en niet te lang in de zon blijven zitten of liggen is de boodschap.
  Zelf ga ik strakjes ook genieten van het mooie weer. Maar een echte zonneklopper ben ik niet. Ik zoek meestal de gezellige en schaduwrijke plaatsjes op.
  Ik wens jou een geel mooie donderdag en als je de kans hebt om van het mooie weer te genieten, zeker doen. Graag tot ziens!

  Liked by 1 persoon

 2. https://roosjeblog.wordpress.com/2015/05/25/wmv-filmpje-als/
  WVMFilmpje – Als..Powerpoint Roosje.
  Wens je een aangename zaterdag toe Roosje, bedankt voor dat prachtig werkje van jou”Als”.Met heel mooie muziek en een prachtig liedje. Jouw beeldverwerking was super, en de Nederlandse passende spreukenzijn heel prachtig ingebracht…Als het tegenslagen regent, neem dan je glimlach als regenscherm. Als iedereen in het dorp één draad geeft, heeft de arme een hemel. Als je spreekt, dat moeten je woorden beter zijn dan zwijgen. Als je van mening verschilt, zorg er dan voor dat het geen meningsverschil wordt. Als je veel hebt, geef dan je rijkdom. Als je weinig hebt, geef dan je met hart! Als men geduldig wacht, wordt het heel mooi weer. Als ons moraal zo ver gevorderd was als de wetenschap, dan kan het paradijs niet ver meer zijn.Als u de waarheid verteld, hoef je weinig te onthouden. Als we ons blind staren op het verleden, lopen we het risico, ingelopen te worden door de toekomst…Proficiat Roosje voor dit prachtig werkje en dank je wel ervoor, ik wens je nog een gezellige zaterdag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s