Wmv filmpje – Dromen

Dromen
Wmv filmpje Roosje
Muziek – Roy Orbison – I dream

Advertenties

41 thoughts on “Wmv filmpje – Dromen

 1. Goedemorgen Roosje,
  Mooi filmpje met een lied van Roy Orbison. Is een van mijn favorieten.
  Moet je vandaag naar buiten toe, vergeet dan je regenscherm niet mee te nemen. Zoals we gisteren al lieten verstaan, gaat het vandaag zowat de ganse dag regenen. Regelmatig zal het een flinke bui doen en bovendien is er ook nog wind.
  Fijn dat je weer bij ons op bezoek bent geweest, waarvoor uiteraard dank. Zplas je dat van ons ewned bent brengen we je graag een tegenbezoekje. Ondanks de regen, een fijne dag gewenst en onze beste groetjes. Graag tot krabbels!
  MEDEDELING: Vandaag is er een jarige in ons bloggezelschap. Alda wordt weer een jaartje ouder. Je kan haar gaan feliciteren op: http://blog.seniorennet.be/bospiepertje . Zeker niet vergeten en alvast dank bij voorbaat!

  Like

 2. Hallo Roosje.
  Heel mooi gemaakt met een prachtige song.
  Ook het ppsje van Justine is heel mooi gemaakt.
  Met prachtige winterse beelden en mooi gedichtje.
  Bloggen is uit gevallen en geraak er niet meer op daarom zet ik hier mijn reactie maar neer.
  Nog een fijne natte donderdagavond.
  Hartelijke groetjes Anita

  Like

 3. Vriendelijkheid is een gedicht dat iedereen begrijpt.

  Even je gezellig blogje komen opzoeken,want ik vind het fijn hier te vertoeven.
  Een prettige en gezellige donderdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje
  deze zal ik morgen wel bekijken roosje

  Like

 4. Goede morgen Roosje,
  We zijn weer vrijdag en het weekend komt eraan. Nog een dagje labeur en vanavond kan het weekend ingezet worden. Het wordt een zacht weertje, maar we moeten blijven rekening houden met regen en wind.
  Ik dank u voor je bezoekje en het toffe groetje. Het is fijn dat je alle dagen of regelmatig op bezoek komt. Zo weten we dat alles al dan wel of niet goed met je gaat en neuzen wij even rond op je blog. Gelijk brengen we je dan ook een tegenbezoekje om je een fijne dag te wensen en onze beste groetjes. Maak er een leuk dagje van en graag tot krabbels!
  MEDEDELING: Ook vandaag hebben we weer een jarige in ons midden. Je kan Trudy gaan feliciteren op: http://blog.seniorennet.be/jonimy . Zeker even doen met onze dank bij voorbaat!
   

  Like

 5. knap gedaan Roosje……..

  Twijfel nooit aan jezelf.
  Er schuilt een held in iedereen.

  Vergeet wat is gebeurd
  laat de werkweek achter jou
  zie dat je opbeurd
  weet dat ik aan jullie denk
  geniet van wat komen gaat
  het weekend sta paraat
  genieten dat is mijn komende raad
  geen woorden maar een daad.

  Fijn weekend
  Veel liefs dolfijntje
  Dikke knuffel

  Like

 6. Goedemorgen Roosje,
  In het putje van de winter lijkt het wel op een stormachtig herfsweertje. Hopelijk gaat de wind al niet te veel ravage aanrichten in het weekend.
  We hebben vandaag een beetje nieuws voor je bij. Eerst en vooral willen we beginnen om twee blogjes voor te stellen van een 72 jarige dame. Ze is nog volop bezig om enkele dingen te leren aangaande het bloggen. Maar ze zal al heel blij zijn als je haar al eens ging bezoeken. Dat kan je doen op:
  http://bloggen.be/greetje70  en http://blog.seniorennet.be/geesje72
  Dan hebben we ook nog een jarige in ons midden en hem kan je feliciteren op http://www.bloggen.be/dansrustroest . Alvast van harte bedankt als je voor dit alles even tijd zou maken.
  Ondanks het woelige weertje wensen we je een supertof weekend. Maak het je gezellig en wees vooral voorzichtig als je boodschappen gaat doen of op stap gaat. Beste groetjes van Boke en Julien en graag tot ziens!

  Like

 7. Een vriend is iemand
  die je verleden begrijpt,
  in je toekomst gelooft
  en je nu accepteert zoals je bent.

  Een prettige en gezellige zaterdag,maak er het beste van,
  ondanks het regenweer van vandaag,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Like

 8. Goede avond lieve Roosje, jawadde zeg, een kunstwerk is dit hoor !!!! Heel knap gedaan waar ik ontzettend van heb genoten waarvoor dank. Nog een fijne avond Roosje, en lieve groet van Rebecca.

  Like

 9. Goeiedag Roosje,
  Zondag was vroeger een algemene rustdag. Deze tratditie wordt door sommige mensen nog steeds in ere gehouden. Gelovigen gaan naar de misviering en werken niet op zondag. Jammer genoeg is dit verleden tijd en wordt zondag gewoon als een vrijedag gezien en niet als een dag van rust.
  Wij vonden het weer fantastisch dat je ons een bezoekje en een tof groetje bracht. Iets waar we elke dag naar uit kijken. Wij brengen je dan ook heel graag een tegenbezoekje. Het was weer fijn vertoeven op uw blog dat je heel mooi beheerd. Een heel fijne zondag gewenst en graag tot ziens.
  MEDEDELING: We hebben gisteren weer een nieuwe blogger mogen verwelkomen in ons bloggezelschap. Dit keer is het Roos die je kan bezoeken op: http://blog.seniorennet.be/rosegarden . Ga ze even een groetje brengen. Bedankt bij voorbaat!

  Like

 10. Als duidelijk wordt dat je jouw doel niet bereikt,
  verander dan niet jouw doel;verander je aanpak.

  Een prettige en gezellige zondag,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Like

 11. Goedemorgen Roosje
  3de week van het nieuwe jaar is begonnen. Na een rustig weekend kan iedereen weer beginnen aan de dagelijkse bezigheden. Koud is het niet buiten, maar of het gaat droog blijven zullen we nog moeten afwachten.
  Wij hebben vandaag weer een paar mededelingen bij. We hebben een tweede blogje van Ria mogen inschrijven bij ons  ons leuk bloggezelschap. Ga haar een bezoekje brengen op http://blog.seniorennet.be/welenwee en laat er een berichtje achter.
  We hebben ook een jarige in ons midden en dat is Leon. Hem kan je gaan feliciteren op http://blog.seniorennet.be/ancogester . Zeker niet vergeten als je het nog niet hebt gedaan.  Alvast bedankt voor jullie medewerking.
  Wij danken je voor je bezoekje en je toffe groetje en wensen je een heel mooie week. Maak er het beste van en graag tot ziens!

  Like

 12. Elke dag,
  waarop men een paar momenten gelukkig is,
  is al een geluksdag !

  Goedeavond
  het kan geen toeval zijn,dat ik hier nu ben
  ik moest jou hebben……
  om je een fantastische mooie maandagavond toe te wensen
  lieve groetjes van dolfijntje

  Like

 13. Fijne dinsdag Rossje,
  Wind en buien blijven het land teisteren. Daar kunnen we uiteraard niet veel aan doen. We kunnen alleen maar leven van dag op dag en dan bekijken wat er op ons afkomt.
  ER is weer een jarige in ons midden. Vandaag is dat Gerry van het blog: http://blog.seniorennet.be.noa_gerry  Ze zal het zeker heel lief vinden als je haar even ging feliciteren. Zeker doen met onze welgemeende dank bij voorbaat.
  Voor de rest hebben we niet veel te melden vandaag en wensen we je een heel fijne dinsdag. Beste groetjes en kom zeker nog eens een keertje bij ons langs!

  Like

 14. Dag Roosje
  Ben nog even naar dit blogje komen kijken en
  er staan alweer prachtige plaatjes bij met mooie gedichtjes,
  ook heb ik het filmpje ‘Dromen’ bekeken,dat heb je ook zéér mooie gemaakt,proficiat!
  Lieve groetjes
  Monique

  Like

 15. https://roosjeblog.wordpress.com/2015/01/07/wmv-filmpje-dromen/#comments
  wens je een aangename zondag toe Roosje, bedankt voor dit prachtige Wvm – Filmje “Dromen” met heel prachtige muziek en prachtige gezongen liedje van Roy Orbinson. de beelden zijn supermooi en dan nog met Nederlandse ondertitteling. Héél genietbaar Roosje dikke proficiat en dank je wel ervoor. Ik wens je nog een gezellige zondag toe met vriendelijke groeten van Walter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s