Als we ons…

Als we ons… Als we ons helemaal verlaten voelen en denken aan ons lot te zijn overgelaten worden wij toch gedragen. Gedragen door de gouden draad. Vriendschap.
Als we ons…
Als we ons helemaal verlaten voelen
en denken aan ons lot te zijn overgelaten
worden wij toch gedragen.
Gedragen door de gouden draad.
Vriendschap.
Advertenties

25 thoughts on “Als we ons…

 1. Dromen vertellen ons iets over
  wat we missen in ons leven.
  Het was fijn hier op je blogje te vertoeven en wens je een heel fijne dinsdagavond,
  geniet ervan!
  Hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

  mooie crea Roosje

  Like

 2. Fijne midweek Roosje,
  We gaan vandaag weer over de helft van de week. Als de weerberichten juist zijn krijgen we vanaf vandaag beter en beter weer. In die zin, dat het minder gaat regenen en de temperaturen een beetje zullen stijgen. Voor wie zin heeft een lekker wandelweertje om de benen eens te strekken. Ikzelf ga zeker een wandelingetje maken na de middag. Maar nu eerst het blogwerk. Bedankt dat je weer even de tijd nam om ons een bezoekje en een groetje te brengen. Wij vonden het weer fijn om op jou blog te vertoeven. Wensen je van harte een heel fijne woensdag en onze beste groetjes. Julien & Boke.
  Vandaag hebben we een nieuwkomer in ons bloggezelschap. Ga Harrie even bezoeken op http://blog.seniorennet.be/hexaeder . Ga hem even goeiedag zodat hij weet dat ook hij welkom is bij ons bloggroepje. Alvast bedankt bij voorbaat en zeker doen hé!
  Neem de tijd om te lachen,het is de muziek van de ziel!

  Like

  • Dag Roosje,
   Bedankt voor de mooie tekst die ik via e-mail ontvangen mocht. Je mooie creaties op dit blog zijn allemaal juweeltjes die ik bijna dagelijks kom bekijken. Goed bezig en doe zo zeker verder. Beste groetjes van me… Julien

   Like

 3. Wat je geeft kun je niet houden.
  daar gaat ieder mee akkoord
  Één ding echter moet je altijd houden
  als je ’t geeft
  Je Woord.

  Even je mooie en gezellig blogje komen opzoeken om
  een prettige woensdagavond te wensen,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Like

 4. Fijne dag Roosje,
  Morgen, vrijdag, ga ik iets later online komen. Ik heb morgenvroeg eerst wat anders te doen. Ik weet echter niet hoelang dat gaat duren en dus hoop ik maar dat ik morgen online kan komen. In ieder geval ik probeer zo snel mogelijk weer paraat te zijn.
  Het lieve beestje hier naast heeft voor al onze vrienden en vriendinnen een roosje mee. U graag geschonken voor uw vriendschap en alle bezoekjes ons bracht. Ook vandaag ben je er weer met een leuk bezoekje en groetje, waarvoor dank. Het was aangenaam vertoeven op jou blog, zoals dat altijd wel is. Wij wensen je een fijne donderdag en de beste groetjes. Graag tot de volgende keer.Julien en Boke.
  We hebben ook een jarige vandaag. Laura, een van de kleinkinderen van Patty en Freddy is jarig. Je kan haar gaan feliciteren op: http://blog.seniorennet.be/patty_en_freddy  . Niet vergeten en van harte bedankt bij voorbaat.

  Like

 5. De hindernissen in het leven zijn niet bedoeld
  om je te verlammen, maar om je te helpen
  te ontdekken wie je werkelijk bent.

  Even je gezellig blogje komen opzoeken,want ik vind het fijn hier te vertoeven.
  Een prettige en gezellige donderdagavond,maak er het beste van,
  en geniet bij alles wat je doet.
  met lieve groetjes van dolfijntje

  Like

 6. Goedemorgen Roosje
  Bijna weekend! Na de laatste werkdag van deze week kan het weekend beginnen. Niet iedereen onder ons gaat nog werken, maar ook thuis zijn er wel klussen te doen. Volgens de weerberichten wordt het een heel zacht weertje en als dat klopt kunnen we er een leuk weekend van maken.
  Wij danken je wederom voor je bezoekje en het toffe groetje. Met veel genoegen brachten wij je een tegenbezoekje en wensen we je een toffe vrijdag! Voor hen die we niet in ’t weekend zien, een Prettig Weekend!
  Terug van weggeweest is Ton die ons enkele weken geleden had verlaten vanwege medische redenen. Ga hem en Loekie even een groteje brengen op: http://blog.seniorennet.be/knuffelbeer . Hij kijkt er naar uit om jullie terug te zien. Hartelijk bedankt!

  Like

 7. Goede morgen lieverd
  Wat mooi die creatie mooi gedaan hoor en die kleuren zijn ook zo mooi met elkaar.
  Ik kom even een hele fijne dag wensen maar ook alvast een heerlijk weekend .
  Lieverd geniet er van als het even kan .
  Liefs en xxjes van gerry

  Like

 8. Fijn weekend allemaal

  Vergeet wat is gebeurd
  laat de werkweek achter jou
  zie dat je opbeurd
  weet dat ik aan jullie denk
  geniet van wat komen gaat
  het weekend sta paraat
  genieten dat is mijn komende raad
  geen woorden maar een daad.

  Fijn weekend
  Veel liefs dolfijntje
  Dikke knuffel

  Like

 9. Goeiedag Roosje,

  Midden van de week. Als je vandaag toevallig een poetsvrouw nodig hebt dan heb ik goed nieuws. Ik heb er eentje meegebracht die je aan ’t werk kan zetten.  Hou ze wel in de gaten, want ze durft nogal veel pauze nemen.
  Fijn dat je weer even op ons blog bent geweest en je er een leuk groetje hebt achter gelaten. Een reden voor ons om ook eens bij jou langs te komen en de recente berichten op te blog te bekijken. Dit doen we altijd wel, maar op alle erichten reageren dan kan niet. Zo zouden we enkele dagen nodig hebben om één blogronde te doen. Zo af en toe pikken we er wel een blogger uit om op zijn/haar berichten te reageren. Wij wensen u een mooie woensdag en onze liefste groetjes. Heel graag tot de volgende keer! Julien en Boke.

  Like

 10. Een mooie zondag Roosje
  Gisteren was het in grootsteden een overrompeling van kerstshoppers. Je kon er over de hoofden lopen bij wijze van spreken. Ik houd niet van zo’n drukte en daarom heb ik de kerstinkopen, wat betreft cadeautjes, al eerder deze week gedaan. Het gaat vandaag waarschijnlijk nog heel druk worden in winkels die o zondag open zijn.
  Mijn niet gezien. Ik blijf vandaag lekker thuis in de gezellige kerstsfeer van mijn woning en lekker bij de verwarming. Ik maak er een rustige zondag van en zal er zeker van genieten. En jij??? Ik wens je in ieder geval een fijne zondag en veel succes bij alles wat je gaat doen. Wat dat ook moge zijn. Beste groetjes en graag tot ziens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s